Beylikdüzü Borsa İstanbul Anaokulu
BARIŞ MAH. SAKARYA CAD. NO 17 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL

VİZYON

1. Çocuklarımıza; sorumluluk, özgüven, birey olma, sorunları aşabilme yetisi kazandırma kabiliyet ve gelişimlerini destekleyici ortamlar sunmak. 2. Çocuklarımızın duygusal, bilişsel, psikomotor gelişimlerine destek vermek. 3. Çocuklarımızı özgür, mutlu, hayatı bilen aktif etken bilgili bir birey olarak yetiştirmek.

MİSYON

1. Çocuklarımızın eğitim öğretimin yanında anne baba, öğretmen ve sosyal-kültürel çevreyi benimserken milli manevi ahlaki değerleri de kazanmasına yardımcı ortamlar oluşturuyoruz. 2. Çocuklarımıza Dünya çocukları ve insanlarıyla yarışabilecek bilgi, kapasiteye sahip olması buna destekleyici olarak aktif, etkin ve sorgulayıcı eğitim öğretim ortamı içinde modern Dünya´nın tanıyabileceği bir insan modeli yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim

08:00-13:00/ 13:00-18:00

Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 27 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Beylikdüzü barış mahallesine bağlı, akdeniz caddesi üzerinde, Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu binasında ikamet etmekteyiz.